От Продължаваме промяната“ внасят сигнал в ДАНС. Според партията конкретни

...
От Продължаваме промяната“ внасят сигнал в ДАНС. Според партията конкретни
Коментари Харесай

ПП: Внасяме сигнал в ДАНС срещу мафията в БАБХ

От „ Продължаваме промяната “ внасят сигнал в ДАНС. Според партията съответни чиновници от Агенцията за сигурност на храните пречат на делото на страната против частната лаборатория на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

Припомням ви, че тази история потегли от опита на страната да си върне фитосанитарния надзор на границата, който остарялото управление на Агенцията по храните даде на частната компания " Евролаб ".

Според Кирл Петков случилото се на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ е една от аргументите да не сме в Шенген, а делото против лабораторията се саботира.

„ По някаква случайност чиновник на БАБХ взема решение, че няма да заплати своята такса и по този метод опропастява на трета инстанция това дело. Задкулисието има своите пипала на всички места, само че ние ще стоим и ще осветляваме всеки чиновник на държавната администрация, който заслужава частните ползи на задкулисието, вместо да пази ползите на жителите “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков във видео, оповестено във фейсбук.

 

Правителство, препоръчано от ГЕРБ, няма да подкрепим под никаква форма. Това сподели пред публицисти Даниел Лорер от „ Продължаваме Промяната “ (ПП), който дружно с Иван Христанов и Христо Даскалов внесоха в ДАНС сигнала против БАБХ.

Следим с интерес и веселба кой ще вземе мандата от ГЕРБ. Предполагам, че ще го държи много малко време преди да го върне несбъднат, разяснява той.

Многократно декларирахме, че сме подготвени да беседваме с всички партии по политики, които считаме за значими за нашето общество и за нашата страна. Така че, който успее да образува държавно управление в първия или третия мандат, ще беседваме с него за политиките, които считаме за значими за страната, добави Лорер.

Няма значение кой от ГЕРБ ще вземе мандата, разяснява още той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР