От „Продължаваме промяната“ се опитват да сложат шеф на БНБ,

...
От „Продължаваме промяната“ се опитват да сложат шеф на БНБ,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ПП искат шефът на БНБ да е под техен контрол

От „ Продължаваме промяната “ се пробват да сложат началник на Българска народна банка, който да е под техен надзор. Това изрично съобщи депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

“Ситуацията да бъде такава, че да се разчита на гласовете на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи го направиха от Политическа партия. Когато нямаш съдружни сътрудници, които да те поддържат продължаваш по всички законови способи. Тази обстановка можеше да бъде избегната, само че нашите сътрудници не го пожелаха. Каримански е наш претендент още от преди два Народното събрание, още отпреди съставянето на обединението ние обявихме това пред Политическа партия, като те тогава споделиха, че няма проблем, от този момент на този въпрос беше отговаряно сбито. Като внезапно те просто се пробват да сложат претендент, който да е под техния надзор. Те даже нямаха съответно предложение, а просто предлагаха имена “, сподели още Йорданов пред Нова телевизия.

Според него целия финансов запас в страната е концентриран в ръцете на Политическа партия и точно по тази причина би трябвало да бъде излъчен различен претендент за Българска народна банка. Той още веднъж акцентира качествата на Любомир Каримански.

„ Това би трябвало да бъде едно изцяло равноправно семейство и не би трябвало да има сътрудник, който се пробва да надделее над останалите, по този начин както вършат нашите сътрудници “, съобщи депутатът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР