От Продължаваме промяната се активизират в края на август месец

...
От Продължаваме промяната се активизират в края на август месец
Коментари Харесай

ПП искат Борисов да избере - или Радевите служби, или закона в парламента

От " Продължаваме промяната " се засилват в края на август месец и откакто през вчерашния ден съпредседателят им, през днешния ден разгласяват пост, с който слагат алена линия на ГЕРБ.

Важно е Борисов да направи избор - резервира ли въздействието на президента (в службите, бел.ред.) или дава късмет на българския парламент да взема решение ориста на сигурността в България и да носи своята отговорност за това.

Обръщението към водача на некоалиционния им сътрудник е във връзка изявлението му от събота, в което той отново  и ги упреква отново за взимане на независими решения и кадрувания. . В изявлението на водача на ГЕРБ прави усещане, че макар признанието, че основният секретар Петър Тодоров не си прави работата добре, Борисов желае пояснения за заменените от вътрешния министър ръководители на полицейски ръководства.

Постът във фейсбук на Политическа партия стартира с констатацията, че всякога, когато станело дума за назначените от Радев служби, той реагирал нападателно ., от сцената на " Пирин фолк ", заявявайки, че обстановката става все по-малко разумна и стартира да наподобява на гротеска.

От Политическа партия като приоритет слагат точно законовата смяна в службите , с цел да може страната да подсигурява сигурността на хората и стопанската система. Стана ясно и че в първите дни на политическия сезон, който публично стартира на 1 септември със съвещание на Народното събрание, ще се състои и лидерска среща межу обединенията, които поддържаха държавното управление на Николай Денков и Мария Габриел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР