От Продължаваме Промяната оттеглят кандидатурата на Никола Минчев за председател

...
От Продължаваме Промяната оттеглят кандидатурата на Никола Минчев за председател
Коментари Харесай

ПП оттеглят кандидатурата на Никола Минчев за председател на НС

От Продължаваме Промяната отдръпват кандидатурата на Никола Минчев за ръководител на Народно събрание. Това обявиха от партията на ексклузивен брифинг.



„ Продължаваме Промяната “ няма подкрепи предложението на „ Демократична България “ за ротационно председателство на Народното събрание.

Асен Василев отбеляза, че групировката подхваща тази стъпка, с цел да облекчи процедурата по желание на началник на Народно събрание.

Тя по този начин и не бе приключена през днешния ден, след траяло към 8 часа съвещание и няколко гласувания на номинациите.

„ Ние ясно декларирахме, че сме градивна съпротива. В момента виждате по какъв начин се държи една градивна съпротива – отдръпваме претендента, който е получил най-вече гласове “, съобщи Асен Василев.

Кирил Петков пък акцентира, че в четвъртък заран, когато депутатите още веднъж ще се съберат в пленарната зала, Политическа партия няма да пречи на гласуването, само че ще постъпи като съпротива – т.е. няма да поддържа претендента на ГЕРБ-СДС за ръководител на Народно събрание Росен Желязков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР