От Продължаваме промяната отрекоха твърдение на Делян Добрев, че Кирил

...
От Продължаваме промяната отрекоха твърдение на Делян Добрев, че Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков платил 12 лева такса по делото срещу Бойко Борисов

От " Продължаваме промяната " отхвърлиха изказване на Делян Добрев, че Кирил Петков не е внесъл държавната такса по делото, заведено против Бойко Борисов за клюка по отношение на обвиняването за пазаруване на съветски газ през медиатори. Преди седмца Петков разгласи, че е подал просба за 500 000 лв. против водача на ГЕРБ.

" Лъжите от лагера на ГЕРБ по адрес на " Продължаваме промяната " не престават, недоволстват от Политическа партия. Днес Делян Добрев е направил изказване, че делото на Кирил Петков против Борисов е заведено в неверния съд, както и че не е импортирана таксата за него, оповестяват от партията, представени от Българска телеграфна агенция.

Оказва се, че Кирил Петков е платил 12 лв. правосъдна такса, а от Политическа партия демонстрират и клише от платежното разпореждане.

" Документите са импортирани в способния Софийски областен съд. Там е заведена просба за закононарушение от частен темперамент и цивилен иск по наказателното дело. За този вид каузи държавната такса е 12 лева при започване на делото и 4% върху почетения иск, които се дефинират от съда при привършване на делото ", споделя юрист Димитър Гочев, представен от Политическа партия.

" Всички дължими държавни такси за този стадий на делото са платени, което се удостоверява от приложения платежен документ ", разясняват от групировката на бивште ръководещи.

 Снимка: БТА/ПП

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР