От Продължаваме промяната обявиха, че ще отидат на среща с

...
От Продължаваме промяната обявиха, че ще отидат на среща с
Коментари Харесай

ПП едва ли ще подкрепи мандат на БСП

От „ Продължаваме промяната ” оповестиха, че ще отидат на среща с Българска социалистическа партия, само че поддръжка за държавно управление с третия мандат е малко евентуална.

Даниел Лорер напомни, че Корнелия Нинова не е почела поканата на Политическа партия за среща при втория мандат, само че все пак те щели да се отзоват на диалози с Българска социалистическа партия.

Радваме се, че значимостта на лидерските срещи стартира да става ясна. Настоявахме за това през цялото време. За страдание, самата Корнелия Нинова не почете нашата среща в Народното събрание, когато мандатът беше при нас. Изпрати заместници. В нашето схващане откритите срещи в Народното събрание сред водачите са верният формат, в който да се разискват целите, съобщи Даниел Лорер по Нова.

Макар и да управлявахме дружно с Българска социалистическа партия сполучливо 6 месеца, по-късно излязоха съществени разграничителни линии. Вероятността да бъдем част от кабинет на Българска социалистическа партия е много дребна. И ГЕРБ и Демократична България бързо ще заявят своята негативна позиция, разясни той.

На въпрос какво счита за спрягания за длъжностен министър председател Атанас Пеканов, Лорер сподели следното: Чух версии, в които той е стартиран като значим участник в бъдещи политически планове.

Трудно ми е да гадая по желанията на Президентството. Президентът се усеща доста удобно да господства като суверен. Това ще е най-малко до април, добави още депутатът от Политическа партия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР