От Продължаваме промяната излязоха с позиция на страницата си във

...
От Продължаваме промяната излязоха с позиция на страницата си във
Коментари Харесай

ПП за скандала NEXO: Опитват се да ни дискредитират

От " Продължаваме промяната " излязоха с позиция на страницата си във Facebook по абсурда NEXO

Ето какво пишат от Политическа партия:

Мръсната машина се надява, че като ни залива ефира с неистини ще се откажем. Не. Няма да се откажем и няма да спрем да ги разобличаваме. Какво се готви?

Появиха се следващите внушения, които целят да дискредитират лицата на Политическа партия. Да накарат хората изцяло да изгубят вярата си в българската политика като ни изкарат едни и същи. Не съумяха да намерят никакви доказателства и започнаха всеобща координирана офанзива с персонални нападки и клюки.

Целта на ГЕРБ е да има нови избори.
Затова поработиха интензивно, с цел да отклонят вниманието от това. Затова изфабрикуваха кухи “скандали ” върнаха хартиената бюлетина, неодобряваха основни закони по ПВУ за правосъдна промяна -.... Защо ли?

И по тази причина ГЕРБ неодобряваха основния за България законопроект за без значение следствие на основния прокурор.
А преди този момент в зала падна законът за подаващите сигнали за корупция.

Не ги слушайте какво приказват, гледайте какво вършат!

 



 

От Nexo излязоха с позиция, в която настояват, че акцията е излишно показна, а чиновниците на следствието отказвали да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.

 

Коментират и част от обстоятелствата: На първо място споделят, че не оперират на българския пазар, с цел да не попаднат под обстрела на парадокса. Твърдят, че са измежду криптокомпаниите с най-високи стандарти във връзка с " познавай-клиента-си " и ограниченията срещу изпирането на пари.

 

Отвъд общоприетите начини на всяка финансова институция, Nexo употребявали и услугите на компании като Chainalysis, които се употребявали в това число от ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ. Това разрешавало на техните експерти, минали специфична подготовка в Съединени американски щати против изпирането на пари, да са сигурни в произхода на влизащите на платформата криптоактиви, както и да знаят накъде отиват изтеглените от платформата такива.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР