От Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ направихме услуга на

...
От Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ направихме услуга на
Коментари Харесай

Даниел Лорер: ПП-ДБ направи услуга на ГЕРБ-СДС с представянето на проектокабинета

От „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ направихме услуга на ГЕРБ-СДС , представяйки проектокабинета си , счита депутатът от обединението Даниел Лорер . Според него по този метод ясно са показали желанията си и накъде желаят да отидат.

В проектокабинета няма да има номинации на ГЕРБ-СДС и към този момент няма поддръжка, декларирана от друга политическа мощ, добави Лорер. Той не изключва поддръжка от Българска социалистическа партия , само че счита, че имат разлики по вътрешната и външната политика.

„ Особено се разминаваме по въпроса с Украйна и влизането на България в Еврозоната. Ако Българска социалистическа партия осъществя някои от своите гледни точки в тези направления, допускам, че биха подкрепили подобен кабинет “, уточни той.

Критиките против предлагането на Асен Василев да бъде част от постоянния кабинет са подправени, защото предлаганите от него бюджети са били гласувани от всички народни представители, посочи още политикът. По думите му част от имената, показани през вчерашния ден, са били препоръчани от „ Демократична България “.

ПП-ДБ няма да поддържа първото държавно управление на ГЕРБ-СДС , акцентира Лорер и добави, че са почнали да се усещат първи на миналите предварителни избори, защото всички ги питали: „ Какво ще вършиме? “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР