От президентството си признаха индиректно за SMS-а, който са изпратили

...
От президентството си признаха индиректно за SMS-а, който са изпратили
Коментари Харесай

От екипа на Радев признаха за SMS-а: Имаше покана за среща с главния прокурор

От президентството си признаха косвено за SMS-а, който са изпратили на основния прокурор Иван Гешев, като го нарекоха " покана за среща ".

В публично известие до медиите от " Дондуков " 2 не опровергаха думите му, а витиевато обясниха, че опитът за контакт с Гешев е бил по тематика отвън неговото запитване до Конституция съд за президентския имунитет. И разкриха по какъв въпрос от името на Румен Радев неговият основен секретар Димитър Стоянов е изпратил SMS на основния прокурор.

" Отправената покана към основния прокурор за среща с президента е за даване на информация за следващия шпионски скандал преди годишната конференция на президента ", излиза наяве от позицията на прессекретариата на президента.

В публично известие до медиите от " Дондуков " 2 не опровергаха думите му, а витиевато обясниха, че опитът за контакт с Гешев е бил по тематика отвън неговото запитване до Конституция съд за президентския имунитет.

" Опитът на основния секретар на президента да се свърже с основния прокурор няма отношение към импортираното от прокуратурата искане за пояснение на наредбите на чл.103 от Конституцията. За дейностите на прокуратурата президентската институция научи от медиите след това ", декларират от президентския пресцентър.

" Внушенията, че президентът е наредил да се смачка инспекция на антикорупционната комисия, са манипулативни и не дават отговор на истината ", се споделя още от името на Радев във връзка записите, изнесени от прокуратурата, за извършен диалог по отношение на осуетена инспекция на Десислава Радева от КПКОНПИ. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР