От пресцентъра на МВР във Враца съобщиха подробности за жестоката

...
От пресцентъра на МВР във Враца съобщиха подробности за жестоката
Коментари Харесай

От полицията във Враца излязоха с официална информация за катастрофата с 2 жертви до Оходен

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи във Враца оповестиха детайлности за жестоката злополука с 2 натрупа на пътя за Оряхово.
Припомняме, че зверският пътен случай стана към 10 часа през вчерашния ден, до разклона за село Оходен. За касапницата писа още веднъж първо организация BulNews.



Ударили са се лек автомобил „ Сеат “ с врачанска регистрация и влекач „ Скания “ с прикачено полуремарке. Колата била ръководена от 33-годишен мъж от Козлодуй, който, по неразбираеми аргументи, навлязъл с возилото си в насрещното и се забил в ТИР-а.
Сблъсъкът е бил толкоз мощен и злокобен, че на място е починала 60-годишна жена. В колата имало още една пътничка на 35 години. След злополуката тя бе с доста тежки контузии и превозена към МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца. Лекарите създали и невъзможното, с цел да я върнат към живота, само че тя не могла да се пребори и малко по-късно умряла.



След случая на мястото пристигнали екип униформени. Полицаите са тествали водачите за приложимост на алкохол и опиати, като техническите уреди са отчели негативни резултати.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР