От пресцентъра на МВР уточниха, че 46-годишна жена е открита

...
От пресцентъра на МВР уточниха, че 46-годишна жена е открита
Коментари Харесай

Първа версия за убийството от тази нощ! Коя е простреляната?

 От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи прецизираха, че 46-годишна жена е открита мъртва в автомобил, паркиран пред блок в столичния квартал " Младост “.

Сигналът е подаден на тел 112 в 20,47 часа нощес от мъж, с който живеела на брачен начала. На мястото на случая е осъществен оглед. 

По неофициална информация умрялата жена се споделя Станка Марангозова, написа дир.бг.

През 2011 година тя бе арестувана при акция на ДАНС по следствие за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домакински арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. " Витоша " и отхвърли да допусне частния правосъден реализатор, който трябваше да вкара в парцела новите притежатели. Апартаментът бе продаден на обществен търг след неплатени две ипотеки.

Месец, откакто е изгонена от мезонета, Станка Марангозова се появява в телевизионно предаване и афишира, че е била излъгана от Иво, сина на някогашната обществена министърка Емилия Масларова. Имената и на двамата се свързват с разнообразни покупко-продажби.

Твърди се, че след договорка с Иво Масларов си е теглил патрона приятелят на водещата Диана Найденова - Борис Йорданов. Това е станало след продажба на апартамент на Йорданов.

Сред жертвите на Станка Марангозова е и известният предприемач Румен Николов – Пашата, който най-после се отхвърли да си търси парите. Освен него, тя е оплела в мрежите си и други видни представители на групировките като бургаския наркобос Митьо Очите, Маргините и други известни в България играчи. Според следствието на ДАНС общата сума на вредите, нанесени от Станка, възлизали на към 28 милиона лв.. 

Марангозова демонстрирала необятни знания във връзка с борсовите игри. Разправяла, че преди известно време работела като борсов сътрудник в огромна компания с интернационална активност, само че напуснала и решила да работи като солов състезател. Явно, красноречието й било извънредно огромно, тъй като съумяла да омае някои от най-хитрите и безмилостни предприемачи у нас. Подмамени от обещанията й за големи облаги и бърза облага, те и доверили крупни суми, които да пусне в послание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР