От пресслужбата на летището предупредиха шофьорите да изберат алтернативни маршрути,

...
От пресслужбата на летището предупредиха шофьорите да изберат алтернативни маршрути,
Коментари Харесай

Национално Бедствие В Момента! Тежките Порои Вече Взеха Жертви! Видео От Апокалипсиса!

От пресслужбата на летището предизвестиха водачите да изберат различни направления, тъй като пътят към един от терминалите бе безусловно потънал.

Клипове на очевидци на наводнението демонстрират, че за превозване на хора, които не могат да стигнат до домовете си поради водата, са приспособили един камион.

На други фрагменти е показан пътнически рейс, в който водата е наводнила салона, а хората са стъпили на стъпалата към седалките и даже се пробват да седнат на дръжките под прозорците, с цел да се предпазят от водата.

Автомобилите безусловно плуваха тук-там и пътят приличаше на разлято море.

В същото време московчани реагираха на бедствието с комизъм и снимаха пътищата под вода.

Пороите в страната обаче взеха живота на най-малко двама души, които починаха при наводняване в съветската Иркутска област, откакто отхвърлиха да изоставен дома си, обявиха управляващите, представени от ДПА и ТАСС.

Поройни дъждове в региона предизвикаха преливане на няколко притока на река Ангара, което докара до тежки наводнения. Около 2500 къщи бяха залети в 20 града в региона, а хиляди поданици трябваше да бъдат спасявани от наводнените им домове.

Руската държавна телевизия заяви, че има опасения за изчезнали хора. В село Евдокимовка " локалните управляващи са ходили от врата на врата, призовавайки жителите да изоставен своите домове ", сподели регионалната администрация. " Едно семейство отхвърли да се изтегля... В резултат се стигна до този трагичен случай ", съобщи администрацията. Двамата поданици са починали след това, до момента в който са се опитвали да избягат от наводнението със своя лодка.

В град Тулун се скъса язовирна стена, при което бяха наводнени над 800 жилища и локалните поданици трябваше да бъдат спасявани от покривите на къщите си. Обявена е изключителна обстановка, а управляващите обезпечават храна, прясна вода и заслон на хората.

Наводнението засегна също по този начин локално летище и елементи от електропреносната мрежа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР