От преговори никога не сме се въздържали, напротив, дори сме

...
От преговори никога не сме се въздържали, напротив, дори сме
Коментари Харесай

ГЕРБ ще преговарят с ИТН по третия мандат, ако ги поканят

" От договаряния в никакъв случай не сме се въздържали, в противен случай, даже сме ги инициирали. Водихме такива съвсем близо месец ", уточни тя.

" Ние не можем да бъдем упреквани по тематиката за това дали ще водим или дали ще участваме в договаряния, несъмнено, в случай че бъдем поканени на договаряния. Но всичко е въпрос на математика. Какво ще събере, дали имат предпочитание Има Такъв Народ да създадат опити за съставяне на държавно управление, с кои парламентарно показани сили ще договарят, какво болшинство ще образуват и какви са опциите. Ако бъдем поканени, несъмнено, че ще участваме ", сподели тя.

 

" Не мисля, че тази вест и това събитие са изненадващи. По-скоро приказват за различен ход от страна на президента ", разяснява Назарян по повод.

 

" ИТН " авансово оповестиха, че в случай че получат третия мандат, те ще го върнат и няма да водят договаряния и няма да вършат опити за съставяне на държавно управление. Те обявиха, че този парламент е привършен от наличие и смисъл и за тях най-правилния ход е да се отиде на избори и народа да избере кой от тук нататък да съставлява страната ", сподели още тя.

 

По-рано през днешния ден пък, че опцията Росен Желязков да е длъжностен министър председател е нулева.

 

ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР