От предложенията за промени в Конституцията най-разумно е въвеждането на

...
От предложенията за промени в Конституцията най-разумно е въвеждането на
Коментари Харесай

Йорданов: От предложенията за промени в Конституцията най-разумно е въвеждането на мандатност на кметовете

От предложенията за промени в Конституцията най-разумно е въвеждането на мандатност на кметовете. Това е концепция на Има Такъв Народ, която се сътвори от диалози с кметове, само че ни беше открадната от Политическа партия. Все отново е добре да попадат и рационални хрумвания измежду глупавите оферти на ПП-ДБ. Това съобщи в ефира на  председателят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. По думите му, кметовете би трябвало да имат не повече от три и не по-малко от два мандата.

Йорданов разяснява предлагането на ПП-ДБ 24 май да стане народен празник. Той предложи, в случай че ръководещите считат, че са прави - да създадат референдум и българите да кажат по кое време да им е националният празник. 

" Тези, които го оферират би трябвало да предизвикват референдум. Ако им стиска, в случай че считат, че са прави, имат опцията доста бързо да предизвикват референдум, защото имат нужното болшинство и българите да кажат коя да е датата на националния празник. Има Такъв Народ ще бъдат в идващия парламент и ще върнат още веднъж националния празник на 3 март ", добави Тошко Йорданов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР