От правителството отхвърлиха идеите са създаване на още един щаб

...
От правителството отхвърлиха идеите са създаване на още един щаб
Коментари Харесай

Министрите имат достатъчно щабове и съветници

От държавното управление отхвърлиха концепциите са основаване на още един щаб - стопански - за превъзмогване на последствията от рецесията.

На брифинг в Министерски съвет вицепремиерът Томислав Дончев и министрите Деница Сачева и Емил Караниколов увериха, че държавното управление има задоволително щабове , междуведомствени групи и съветници, с които ограниченията за подкрепяне на бизнеса в рецесията се съгласуват.

Според Томислав Дончев рецензиите от страна на президента, че ограниченията са неефективни и трябвало да бъде основан стопански и обществен съвет, се дължат на недобра осведоменост.
 Илияна Йотова настоя за втори щаб - стопански
Илияна Йотова настоя за втори щаб - стопански

Отсрочване на обществените осигуровки с 3 месеца предлага вицепрезидентът

Вицепремиерът прикани президентът да чете медиите и вестниците. Иначе препоръки и щабове държавното управление има доста , само че въпросът е не в безкрайни препоръки и полемики, приоритет е да бъдем бързи, посочи Дончев.

Социалният министър Деница Сачева също уточни, че държавното управление има доста препоръки, като да вземем за пример Министерския съвет и Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС). Мерките са съгласувани с Националното съдружие на общините и би трябвало да престанем да се замеряме със препоръки, а да работим за живота и здравето на хората, настоя Сачева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР