От практиката знам, че когато една партия се заеме първо

...
От практиката знам, че когато една партия се заеме първо
Коментари Харесай

Борисов: Който първо подхване изборния кодекс, после няма успех


От практиката знам, че когато една партия се заеме първо с Изборния кодекс, в никакъв случай няма триумф за тях. Новите изборни правила няма да разрешат обикновено осъществяване на идващите избори. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов , който се срещна с актива на ГЕРБ в София.

„ Депутатът Трифонов може би не разбра какво му направиха. Всички си отхвърлиха своите изборни закони. Но от второто четене депутатът ръководител на партия Слави Трифонов носи цялата отговорност за провалените последващи избори. Това ще му го подсещам всеки ден. Когато ги касират, ще го обвиня в задкулисие с Радев, че желае да държи страната в тирания. Нека ги одобряват предложенията, гласувайте с 200 и се смейте за това, което ще причинят на страната ”, обърна се Борисов към членове на партията.

Защо упорстваха толкоз бързо да върнем мандат а? Ние през вчерашния ден в 07:30 правихме изпълнителна комисия, с цел да го върнем в 09:30 и президентът да употребява деня да даде мандат а на втората партия. Тя да ни разгласи 1 месец след избори те кой ще е министър председател и кои ще са министрите. Вече 1 месец след избори те не знаем какво ще вършат. Хвърлиха се да вършат комисии.

ГЕРБ очевидно ще имат задоволително време до идващите избори , с цел да продължат да работят и да имат какво още да покажат на гласоподавателите си, разяснява Борисов процедурата по връчване на мандат ите. Борисов сподели, че е свободен още няколко дни. " Като виждам Радев по какъв начин се мотае и не знам за какво ", сподели още Борисов. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР