От ПП Воля на Веселин Марешки вече декларираха, че няма

...
От ПП Воля на Веселин Марешки вече декларираха, че няма
Коментари Харесай

Съдбовен Ден: Бсп Удря Правителството С Вот На Недоверие, За Да Спре Безхаберието В Мвр!

От Политическа партия " Воля " на Веселин Марешки към този момент заявиха, че няма да поддържат вота на съмнение, само че не престават да желаят оставката на военния министър Красимир Каракачанов.

Единствено от Движение за права и свободи заявиха, че ще поддържат вота на съмнение.

Според ГЕРБ вотът на Българска социалистическа партия няма да мине, а ръководещата коалиция остава постоянна. Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева съобщи, че от левицата желаят избор на съмнение във всеки един миг за да се отклони вниманието от триумфите на страната ни по време на европредседателството.

" Не съм уверен, че вотът на съмнение ще мине, само че не е това задачата. Ако мине, това би било добре за страната. Въпросът е да спрем това безхаберие в министерството на вътрешните работи ", съобщи пред bTV Антон Кутев от Българска социалистическа партия.

По думите на Кутев най-сериозни са проблемите във връзка с вътрешния ред, само че има дефекти и в министерството на защитата, както и във връзка с финансовата сигурност.

" Аз персонално имам 15 въпроса към министъра на вътрешните работи, а той дава отговор, че съгласно него всичко е наред и системата си работи ", сподели още Антон Кутев.

Първият избор на съмнение към третото държавно управление на Борисов беше на тематика " Корупция ". Тогава той бе подсилен единствено от Движение за права и свободи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР