От ПП Възраждане определиха намерението на прокуратурата и за заличаване

...
От ПП Възраждане определиха намерението на прокуратурата и за заличаване
Коментари Харесай

Възраждане“ била изрядна организация, търпят политическа репресия

От Политическа партия " Възраждане " дефинираха желанието на прокуратурата и за изтриване на регистрацията на партията като брутална политическа принуда.

На конференция в Българска телеграфна агенция водачът на партията Костадин Костадинов разкритикува, че медиите безрезервно отразили новината за водената от ДАНС и прокуратурата акция по заличаването на партията. " Никой не ни потърси за противоположна позиция ", ядоса се Костадинов и уточни, че единствено пет медии се обадили да изискат гледната точка на партията.
 Прокуратурата желае да се заличи регистрацията на партия
Прокуратурата желае да се заличи регистрацията на партия " Възраждане "

Заради нарушавания при регистрацията й през 2014 година

Този, който дава сигнала против нас, е претрупан да го ревизира. Все едно вие да пуснете сигнал до някого и да ви кажат проверете го , недоумяват от партията.

За последните три години са им направени шест одита, които не са открили нарушавания. " Възраждане е изрядна организация ", похвали се Костадин Костадинов и добави, че задачата на службите е пропагандна война. От партията разполагат и със записи на сътрудници на ДАНС, които оказват напън върху членове на партията .

Цялата агитация цели да смачка най-голямата опозиционна мощ в България - " Възраждане " , посочи Костадинов. Той недоумява за какво партията му се проверява от ДАНС, а ДОСТ и Движение за права и свободи служат на тях. " Възраждане е много сериозна опасност и не се тормози да споделя какво мисли. Ние ставаме по-силни и заплашваме да влезем в Народното събрание ", закани се Костадинов.

В рамките на 105 дни е срокът, в който " Възраждане " могат да се снабдят с нова регистрация. Основният капитал на партията са хората. Не ни плашат, няма да ни уплашат и успеха ще бъде наша , приключиха от партията.

Проверява се и майчиното мляко на хората, които се подписват в нашите заявления , увери Костадинов. Той не знае дали някой преднамерено не е вписал умряли хора в декларациите. " Възраждане " е била към този момент санкционирана с 10 000 лв. през 2017 година от показаните 5 200 подписа за присъединяване в изборите. Нарушение е имало при един автограф .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР