От ПП МИР настояват Бойко Борисов и цялото правителство незабавно

...
От ПП МИР настояват Бойко Борисов и цялото правителство незабавно
Коментари Харесай

Симеон Славчев отново показа на МС и НС как се гласува машинно

От Политическа партия МИР упорстват Бойко Борисов и цялото държавно управление неотложно да подхващат дейности , които да подсигуряват на българското общество, че идващите парламентарни избори ще се проведат посредством машинно гласоподаване.

Те приканват всички българи, които стачкуват да окупират Министерския съвет, до момента в който вътре тече съвещание на държавното управление, оповестяват от партията.

Важно е да желаяме оставката на държавното управление, когато то е в постройката, а не в 20 часа вечерта, когато там няма никой и викаме пред прозорците на празната институция, съобщи водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
 61-годишна се опита да нахлуе в президентството тази заран Обновена
61-годишна се опита да нахлуе в президентството тази заран

Напрежение е имало и във вчерашния митинг

Той прикани всички българи, които поддържат национата идея за осъществяване на почтени избори в България посредством машинно гласоподаване също да се включат в гражданския митинг и окупацията на Министерския съвет.

От партията напомнят, че на 1-ви февруари тази година са били издигнали палатков лагер пред Министерския съвет с искане държавното управление , Народното събрание и ЦИК да спазят закона (Раздел 14, Глава III от Изборния кодекс, който планува изборите в България да се организират посредством машинно гласуване).
 МИР и АБВ упорстват на машинното гласоподаване, с цел да спрат уредените избори
МИР и АБВ упорстват на машинното гласоподаване, с цел да спрат уредените избори

Според Симеон Славчев машините нямало да костват повече от 60 до 90 млн. лева

Славчев попита по кое време министър-председателят Бойко Борисов е откровен - когато подрежда на органите на реда да отстранен палатковите лагери от Орлов мост и от кръстовищата в цялата страна с претекст, че протестиращите не съблюдават Закона за придвижване по пътищата или когато той самият не съблюдава Закона и саборира провеждането на почтени избори в България посредством машинно гласоподаване, заключи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР