От ПП-ДБ призоваха Желязков да не свиква парламента на извънредно

...
От ПП-ДБ призоваха Желязков да не свиква парламента на извънредно
Коментари Харесай

От ПП-ДБ призоваха Желязков да не свиква извънредно парламента преди вота


От ПП-ДБ приканиха Желязков да не привиква Народното събрание на изключително съвещание преди локалния избор. От ПП-ДБ дадоха конференция в Народното събрание, на която обясниха, че спирането на работата на Народното събрание
е било с цел да не се употребява
парламентарната естрада за акцията.



Сега обаче има предложение за изключително съвещание на Народно събрание. От ПП-ДБ приканиха обаче ръководителят на НС Росен Желязков да не привиква Народното събрание преди локалния избор.
Депутатът от ПГ на ПП-ДБ
 Атанас Атанасов заяви, че това може да стане първия ден след втория тур на локалните избори. Според него изключително съвещание в последния ден преди деня за размисъл, директно преди хората да отидат до урните,
ще се употребява предизборно.
Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков обяви, че популизмът преди изборите е прахуляк в очите на хората.

„ В получените текстове видяхме, че очевидно са писани на коляно. Не може единствено тъй като имаме избори след няколко дни да се опитваме да пишем на коляно такива текстове. В тях даже няма нищо за 73 стотинки “, съобщи Петков.
„ Борисов споделяше нееднократно,
че когато моето държавно управление падне, бензинът ще падне с левче. Малко сме се наслушали на такива популистки изявления. Ние би трябвало да съберем налозите от „ Лукойл “ и да върнем парите назад при хората, само че да се работи с специалистите, с министерството на енергетиката, чакаме мнение и тях, а не да се пишат на коляно “, прикани още съпредседателят на Политическа партия.
„ Трогателно е, че тези, които до оня ден
плющяха карти с шефовете на „ Лукойл “ и си пиеха уискито с тях, през днешния ден са най-големите борци против съветското въздействие на „ Лукойл “ в България. Реалностите са, че „ Лукойл “ дължат доста повече от цитираните милиарди, не от последната една година,
а още от 2007-2010 година насам “,
съобщи депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев. Той съобщи, че подкрепят идеята за складовете и необикновен търговски шеф, като акцентира, че това е остаряла тяхна концепция, само че би трябвало всичко да стане с специалистите от енергийното министерство.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР