От ПП-ДБ получихме само шикалкавения всеки ден. Това каза лидерът

...
От ПП-ДБ получихме само шикалкавения всеки ден. Това каза лидерът
Коментари Харесай

Борисов: От ПП-ДБ получихме само шикалкавения всеки ден

От ПП-ДБ получихме единствено шикалкавения всеки ден. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Аз съм сигурен, че във всички партии има анти, има и симпатизанти за тематиката " Гешев ". Защото част от битката с проведената престъпност и с олигархията ние я подкрепяхме, други неща не ги подкрепяхме. Като за всеки човек има и хубаво, и неприятно. Нашата партия има крила, има друго мислещи хора, само че по тази причина е първа, тъй като има спор. Демократична, не лидерска ", посочи той.

Борисов обърна внимание, че единствено Мария Габриел е говорила по тематиките за държавно управление, а останалите от ГЕРБ са до нея, единствено с цел да знаят другите водачи, че тя ще разчита на 69 депутати по другите политики. Лидерът на ГЕРБ разясни, че диалозите с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ ще са обществени.

" До този миг ние с изключение на с ПП-ДБ никоя друга партия не сме говорили, тъй като вложихме всичко да се получи с тях, само че получихме шикалкавения всеки ден. То не бяха измислени пътувания в чужбина, хайде тази вечер, във вторник вечер. Ако ви е значимо да извършите държавно управление, през днешния ден е неделя, ние работим. Ще съберете органите и ще ни кажете. Утре ние в 15 ч. би трябвало да знаем има ли късмет да се направи държавно управление, или вкарваме в злополуката България. Утре госпожа Нинова, господин Карадайъ и господин Трифонов би трябвало да ни отговорят кой вид да предприеме госпожа Габриел. Няма обединения, с две от тези партии Кирил Петков е бил съдружен сътрудник - с Българска социалистическа партия и с Има Такъв Народ. Тук ще търсим отговорността на всички ", акцентира Борисов.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР