От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на

...
От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на
Коментари Харесай

Реакцията на Хари и Меган на новините за Кейт и Чарлз

От повече от седмица всички приказват за здравословното положение на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. И до момента в който при монархът обстановката е по-ясна, то за принцесата на Уелс информацията е доста нищожна, което предстоящо докара до появяването на разнообразни спекулации каква тъкмо е била повода за интервенцията, от която се възвръща.

Няколко дни след тревожните вести от кралския двор принц Хари и Меган Маркъл пък направиха своята първата обществена поява от много време насам. Те бяха в Ямайка за премиерата на биографичния филм за Боб Марли и демонстрираха положително въодушевление. И няма по какъв начин да не се запитаме по какъв начин са реагирали на болничния престой на Чарлз и Кейт.

Според източници, представени от The Mirror, съпрузите са научили за здравословните проблеми на двамата от медиите. Въпреки това незабавно са се свързали както с краля, по този начин и с принцесата на Уелс, с цел да изкажат своята поддръжка и пожелания за бързо възобновяване.
 Снимка 643690
Източник: GettyImages

Твърди се, че те са се свързали с двамата " по друг метод ", като не се прецизира какъв тъкмо е той. Но жестът им може да се счете като предпочитание за помиряване, считат някои.

Разбира се, може да сметнем и че дейностите им са това, което всички са очаквали от тях. Но фактът, че все пак принц Хари и Меган Маркъл са оправдали тези упования приказва, че не желаят да наливат още масло в огъня на така и така тлеещият към този момент много време спор с кралското семейство.

Все отново преди няколко месеца точно Кейт Мидълтън и крал Чарлз бяха посочени в книгата Endgame на Омид Скоби като тези, които са си разрешили да вършат мнения за цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл. Но все пак здравето постоянно е преди всичко и едва ли двойката отцепници желаят нещо неприятно да се случи с краля или със брачната половинка на принц Уилям. А дали ще забележим и последваща стъпка към помиряването, единствено времето ще покаже.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР