От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на

...
От повече от седмица всички говорят за здравословното състояние на
Коментари Харесай

Реакцията на Хари и Меган на новините за Кейт и Чарлз

От повече от седмица всички приказват за здравословното положение на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. И до момента в който при монархът обстановката е по-ясна, то за принцесата на Уелс информацията е доста нищожна, което предстоящо докара до появяването на разнообразни спекулации каква тъкмо е била повода за интервенцията, от която се възвръща.
 Кейт Мидълтън след интервенцията - по какъв начин се възвръща и за какво не дава гласност за нея
Истинската причина Кейт да бяга от гласност след интервенцията

Такива са отговорностите на една принцеса

Няколко дни след тревожните вести от кралския двор принц Хари и Меган Маркъл пък направиха своята първата обществена поява от много време насам. Те бяха в Ямайка за премиерата на биографичния филм за Боб Марли и демонстрираха положително въодушевление. И няма по какъв начин да не се запитаме по какъв начин са реагирали на болничния престой на Чарлз и Кейт.

Според източници, представени от The Mirror, съпрузите са научили за здравословните проблеми на двамата от медиите. Въпреки това незабавно са се свързали както с краля, по този начин и с принцесата на Уелс, с цел да изкажат своята поддръжка и пожелания за бързо възобновяване.
 Снимка 643690

Твърди се, че те са се свързали с двамата " по друг метод ", като не се прецизира какъв тъкмо е той. Но жестът им може да се счете като предпочитание за помиряване, считат някои.

Разбира се, може да сметнем и че дейностите им са това, което всички са очаквали от тях. Но фактът, че все пак принц Хари и са оправдали тези упования приказва, че не желаят да наливат още масло в огъня на така и така тлеещият към този момент много време спор с кралското семейство.
 Кейт Мидълтън и Меган Маркъл - нулеви възможностите за помиряване
Защо Кейт и Меган в никакъв случай няма да са приятелки

Не че някой чака това от тях...

Все отново преди няколко месеца точно Кейт Мидълтън и крал Чарлз бяха посочени в книгата  на Омид Скоби като тези, които са си разрешили да вършат мнения за цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл. Но все пак здравето постоянно е преди всичко и едва ли двойката отцепници желаят нещо неприятно да се случи с краля или със брачната половинка на принц Уилям. А дали ще забележим и последваща стъпка към помиряването, единствено времето ще покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР