От повече от година насам Tesla автомобилите разполагат със специален

...
От повече от година насам Tesla автомобилите разполагат със специален
Коментари Харесай

Защитният режим на Tesla в действие

От повече от година насам Tesla колите разполагат със специфичен предпазен режим, който се задейства, в случай че колата засече, че някой се пробва да проникне в нея или да й нанесе вреди.
 Tesla и какво носи новият “къмпинг режим”
Tesla вкарва “къмпинг режим ” за колите си

Тези коли не са единствено за возене

При задействането му колата сама задейства алармата си, пуска и усилва звука на радиото на най-много, задейства тъч екрана, а многочислените камери в колата стартират да записват протичащото се в и към нея.

Записът от тях мигновено се изпраща към притежателя на автомобила, който от своя страна взема решение какво да предприеме.

Наскоро ни попадна и видео, в което виждаме по какъв начин всичко това се случва на процедура. Видеото по-долу е споделено в YouTube от притежателя на колата, който в 2:00 ч. предишния петък е получил уведомление, че нещо се случва с автомобила.

На фрагментите виждаме по какъв начин двама младежи несполучливо с ритници и дърпане се пробват да откачат зарядното на Tesla Model 3.

Камерите на колата са се задействали, когато един от тях е опитал да отвори една от вратите.
 Tesla пуска “кучешки режим” за колите си
Tesla пуска “кучешки режим ” за колите си

Илон Мъск мисли за животните

Младежите са хванати още преди да изоставен паркинга, откакто притежателя на автомобила мигновено е уведомил защитата на постройката и е звъннал в полицията.

Може би с навлизането на " интелигентните " возила от рода на Tesla кражбите и вандализирането на коли ще останат в историята, само че до тогава сигурно ще забележим още десетки клипове като този.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР