От повече от две години насам Илон Мъск периодично пуска

...
От повече от две години насам Илон Мъск периодично пуска
Коментари Харесай

Какво знаем за “кибер-камиона на Tesla, който ще видим този месец

От повече от две години насам Илон Мъск от време на време пуска по някоя друга " кукичка " във връзка с пикапа, върху който Tesla работи, без да прецизира тъкмо по кое време возилото ще влезе в произвеждане.

Вчера обаче милиардерът най-сетне заяви датата, на която ще бъде показан " Cybertruck ", както го назова той, и тя е напълно скоро - 21 ноември.

Според поста на Мъск в Twitter, " кибер-камионът ", каквото и да значи това, ще бъде показан не в централата на Tesla или по време на мото ревюто в Лос Анджелис, а във фабриката на SpaceX.

Cybertruck unveil on Nov 21 in LA near SpaceX rocket factory
— Elon Musk (@elonmusk) November 6, 2019
За момента упованията са, че машината ще е друга от всичко, което сме виждали досега, а Мъск счита, че пикапът ще се продава по-добре от F-150 моделите на Ford и 911 серията на Porsche.

По-рано тази година милиардерът заяви, че пикапът на Tesla ще коства по-малко от 50 000 $, ще разполага с 4х4 и общо два мотора, ще предложи регулируемо окачване, сонар, 360-градусови камери и още много екстри.
 Tesla и Model Y - електрическият пикап на Илон Мъск
Model Y - новият електрически пикап на Tesla

Какво да чакаме и по кое време Илон Мъск стартира производството му

Возилото ще наподобява повече на военна машина, в сравнение с пикап като тези, които през днешния ден виждаме по улиците, споделя той.

Въпреки че напълно скоро ще забележим модела в целия му искра, производството му надали ще стартира преди есента на 2020 година, написа Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР