От посолството на Украйна в Букурещ съобщиха за получаването на

...
От посолството на Украйна в Букурещ съобщиха за получаването на
Коментари Харесай

Посолството на Украйна в Румъния съобщи за два плика със съмнително съдържание

От посолството на Украйна в Букурещ оповестиха за приемането на два плика със подозрително наличие, като прецизираха, че сега те се ревизират от сапьори. Това заяви във вторник, 6 декември, румънската работа за сигурност.

„ Екипи на румънската работа за сигурност отпътуваха през днешния ден за украинското посолство след позвъняване на номер 112, което заяви, че са пристигнали няколко съмнителни плика. Пиротехниците са почнали общоприета процедура по инспекцията им “, се споделя в известието.

Уточнява се, че сега тече пиротехническа инспекция, а органите на реда на Букурещ обезпечават защита към територията на украинското посолство.

Припомняме, че предходния ден, на 5 декември, представителят на Министерството на външните работи на Украйна Олег Николенко сподели, че украинските посолства и консулства в 12 страни по света са получили 21 „ закани “, а предходната седмица, на 2 декември, той заяви на шест украински дипломатически задачи в Европа, получили кървави торби, съдържащи скотски очи. Същия ден външният министър Дмитро Кулеба приказва за трето украинско посолство, което е получило заплашително писмо, „ напоено с алена течност “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР