От последните минути! Евгения Банева вече е в България Ето

...
От последните минути! Евгения Банева вече е в България Ето
Коментари Харесай

Вижте ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕО от пристигането на Баневи

От последните минути! Евгения Банева към този момент е в България Ето по какъв начин Евгения Банева слиза от самолета с белезници ВИДЕО Обвиняват и майката на Банев като член на незаконна група

Министерство на вътрешните работи популяризира фотоси и видео от идването на задочно упрекнатите в пране на пари Евгения и Николай Баневи, които бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура.

Предаването на обвинените е в осъществяване на издадена от СП Европейска заповед за задържането им. Предстои Николай Банев да бъде притеглен като обвинен по обвиняване в пране на пари в размер над 1 милиарда лева „ В момента към наказателна отговорност е привлечена госпожа Банева, като и е предявено конкретизирано обвиняване “, изясни той. „ В момента тече предявяване на настоящите прецизирани обвинявания на Банев. Те са в 5 пункта “, разгласи зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Към наказателна отговорност ще бъде привлечена и майката на Николай Банев. Предвид напредналата ѝ възраст сътрудниците най-вероятно ще изискат мярка " парична гаранция ". " Тя ще бъде упрекната за присъединяване в незаконна група.

Мария Банева се е разпореждала и е присвоявала пари от фалираните предприятия. Тя е и деен участник в прането на пари ", разкриха още от спецпрокуратурата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР