От пораженията върху блока във Варна е очевидно, че става

...
От пораженията върху блока във Варна е очевидно, че става
Коментари Харесай

Експерт: Труповете от блока във Варна са на парчета, не могат да се идентифицират

От провалите върху блока във Варна е явно, че става въпрос за сериозен гърмеж, вълната е била мощна. Това разгласи в предаването " Тази заран " по bTV специалистът по сигурност проф. Николай Радулов, написа Varna24.bg.

``
реклама

" Очевидно е, че е мощна взривната вълна. Тук и дума не може да става за палеж. Това е гърмеж, само че единственият въпрос е дали става дума за самоделно взривно устройство, взривено по несъобразителност или за предумисъл от страна на този мъж, който се търси. Ставало е дума тук за домашно принуждение, ще видите, че евентуално ще установим неведнъж подавани тъжби в полицията от дамата, с която е съжителствал.

Ние не знаем дали тя е пострадалата, не знаем чии са труповете. Фактът, че ден по-късно не се знае чии са труповете приказва за силата на гърмежа. Те са на части, тъй че не могат да се разпознават. ДНК анализът може да потвърди нещо, в случай че е имало взети преди този момент ДНК проби. Това може да покаже някакво роднинство на някой, който е жив, родственик на жертвите. Това е сложен развой. Според мен това е следващият случай, в който е сигнализирано, сигнализирано и никой не е взел ограничения и ето го крайния резултат. Друг е въпросът, откакто е бил дисциплинарно уволнен е бил следен. По същия метод се е разделил и с Министерство на защитата. Това е лице, което по принцип би трябвало да бъде по някакъв метод под око минимум на районните служители на реда.

Имаме учредения да допускаме, че тоя гърмеж не е случайност, а е предумишлено случило се. Друг е въпросът дали лицето се е самоубило или е решило да изчезне по допустимо най-ефектния метод. При всички случаи става въпрос за гърмеж, а не за нещо инцидентно. Пожарникарите още първоначално споделиха, че е имало газови бутилки, само че те са цели ", сподели Радулов. 

По информация на окръжният прокурор на града Красимир Конов занапред ще се обяснява дали става въпрос за несъобразителност или умишлени дейности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР