От понеделник в 5 вечери Софийската модна седмица ще събере

...
От понеделник в 5 вечери Софийската модна седмица ще събере
Коментари Харесай

Тоалети от подиума ще се продават в Маринела на софийската модна седмица

От понеделник в 5 вечери Софийската фешън седмица ще събере водещи дизайнери и фешън къщи от България и света на дефилета, неповторими шоуспектакли и афтър празненства в залите, клубовете и заведенията за хранене на хотел Маринела.

В една от вечерите на маратона за първи път в България ще се провежда така наречен рануей продажба на тоалети от подиума, каквато се практикува след ревютата на доста места по света. Специално за проявата у нас идват дизайнери от Индонезия до Македония, дружно с обичайните участници от Италия, Франция и другите водачи в сектора.

Втората от вечерите пък е отдадена на 12 надарени студенти по дизайн и минава под егидата на съдружие Маринела, което им дава късмет да се изявят пред защитата аудитория на дефилетата и да намерят своите първи клиенти. Специално внимание е отделено на 8 фризьорски спектакъла, подкрепени от Кристиан оф Рома, на които почитателите ще видят най-новото и най-революционното от майстори от Италия и България, измежду които и коафьорът на първата дама Деси Радева.

Лице на седмицата на модата е Ивайла Бакалова, която е в отлична форма. Жени Калканджиева и моделите на Визаж ще изнесат дефилетата. В тях ще се включат и интернационалните звезди от подиума, измежду които и настоящата Мис Македония. Организатор на маратона от събития от 17 до 21 септември в хотел Маринела е Мария Бонева и нейната телевизия Код Фешън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР