От понеделник ще бъде малко по-хладно, но предимно слънчево, валежи

...
От понеделник ще бъде малко по-хладно, но предимно слънчево, валежи
Коментари Харесай

По-хладно от понеделник, дъжд и слънце се редуват през седмицата

От понеделник ще бъде малко по-хладно, само че най-вече слънчево, превалявания не се чакат. Минималните температури ще бъдат сред минус 4 и 3 градуса, а оптималните от 6 до 11 градуса, за София дневната температура в понеделник ще доближи към 9 градуса.

Във вторник основна смяна на времето не се чака. Отново ще бъде най-вече слънчево, без превалявания със утринни негативни температури, а дневните към 8-12 градуса.
В средата на седмицата ще вали дъжд в съвсем цялата страна, само че температурите ще останат към момента високи за началото на февруари - сред 9 и 16 градуса, като по-хладно ще бъде в Северна България.

В четвъртък преваляванията ще спрат на всички места, а дневните температури ще бъдат сред 8 и 14 градуса. В петък ще бъде най-вече облачно над цялата страна, само че превалявания са малко евентуални. Остава топло.

В събота ще стартират превалявания над цялата страна и ще застудее, като се чака оптималните температури да бъдат към 6-9 градуса, за София към 7 градуса. В неделя преваляванията ще спрат, само че ще остане по-хладно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР