От понеделник се ограничава достъпът до съдебната палата в Благоевград.

...
От понеделник се ограничава достъпът до съдебната палата в Благоевград.
Коментари Харесай

Ограничават достъпа до съдебната палата в Благоевград

От понеделник се лимитира достъпът до правосъдната палата в Благоевград. Делата ще се гледат единствено на закрити съвещания, а администрацията ще работи с жители и юристи единствено по електронен път.
Над 30 чиновници на съда не са на работа, като 13 от тях са с позитивна проба за ковид, а останалите са под домашна карантина като контактни.
 Настояват за Правосъдие без каскет на следващ митинг пред Съдебната палата Настояват за " Правосъдие без каскет " на следващ митинг пред Съдебната палата
Инициатива “Правосъдие за всеки “ инициира следващ митинг пред Съдебната палата. Демонстрацията под надпис “Правосъд...
Заради в региона и за предварителна защита окръжният и районният съд лимитират достъпа до постройката, както и откритите съвещания от 16 ноември, понеделник, надлежно за един месец и за две седмици.
Делата обаче ще продължат да се гледат, посочи ръководителят на районния съд Вера Коева.
„ Отлагат се единствено откритите правосъдни съвещания за тези производства, които не са бързи, тъй че за този интервал от две седмици, за който затваря районният съд, а окръжният за един месец, ще се продължи да се гледат каузи, като за прехрана, уволнения, по наказателни каузи – задържане под стража “, изясни тя.
ще бъде по електронен път и посредством оповестените на уеб страницата на двете правосъдни институции телефони.
 Сапьори ревизират подозрителен пакет край Съдебната палата Сапьори ревизират подозрителен пакет край Съдебната палата
Сапьори ревизират подозрителен пакет край Съдебната палата в София, видя кореспондент на Actualno.com. Районът е отцепен. Акцията е на Вито...
„ Умоляваме жителите най-вече отдалечено да се свързват с нас. Да вършат информации по телефона, да посочат имел адреси, на които ще изпращаме всички поискани от жители и юристи бумаги “, уточни Вера Коева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР