От понеделник няколко области в страната въвеждат нови мерки за

...
От понеделник няколко области в страната въвеждат нови мерки за
Коментари Харесай

От утре в редица области се затягат ковид ограниченията

От понеделник няколко области в страната вкарват нови ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19, заяви БНР. Причината е растежът на заболелите в страната.

От на следващия ден в област Пловдив обектите на закрито ще работят на половин потенциал. Въвеждат се и промени в работното време на игрални зали, казина, обекти за хранене и развлечения - от 5 до 22 часа.

В Бургас от понеделник до 50 на 100 се лимитира публиката на културни и спортни събития. Забранява се малолетните ще посещават търговски центрове и заведения без аставник.

Ограничениeто е в действие до 6 февруари и за подрастващите в област Добрич , както и в област Силистра , само че при посещаване след 22 часа.

В Перник е в действие вечерен час за учениците от всички класове до 6 февруари. След 20 часа вечерта те нямат имат право да се придвижват без родител или компаньон.

От на следващия ден в Благоевград ще бъдат затворени просветителните центрове и пенсионерските клубове, а заведенията ще работят без ограничавания.

От 31 януари за три дни затварят порти детските градини в Силистра , както и тези в Айтос , само че до 7 февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР