От понеделник – 19 август, ще бъде възстановено движението за

...
От понеделник – 19 август, ще бъде възстановено движението за
Коментари Харесай

Пуска се ремонтираният участък на столичния бул. България

От понеделник – 19 август, ще бъде възобновено придвижването за коли в ремонтирания сектор на столичния бул. " България " - от бул. " Черни връх " до бул. " Гешов ". Това заяви пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, която ревизира хода на ремонтните действия и беседва с изпълнителите на обекта.

Ремонтът на сектора е на финала, той е асфалтиран и сега се поставя маркировка, изясни Фандукова, която още не е оповестила дали ще взе участие в идващите локални избори, само че се държи като претендент.

Очакваме през нощта, след 12.00 часа, придвижването да бъде възобновено както в северното платно, по този начин също и по метода от бул. " Витоша " към бул. " България ", изясни тя.

Ще остане да се работи по моста от бул. " България " към бул. " Витоша ", като до 15 септември най-късно и там ремонтът би трябвало да приключи; както и по тротоара на южното платно, който се прави и сега, уточни столичният кмет.

Затрудненията, които причинихме на хората, употребяващи този маршрут, завършват, доста съм признателна за търпението, сподели Фандъкова. Тя напомни, че ремонтът на бул. " България " е почнал предходната година, като се работи единствено през лятото - юли и август, най-много при започване на септември, с цел да може по едно и също време да се усъвършенства инфраструктурата и минимално да се затруднят софиянци.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР