От понеделник, 28 януари, Столична РЗИ обявява грипна епидемия на

...
От понеделник, 28 януари, Столична РЗИ обявява грипна епидемия на
Коментари Харесай

Грипна ваканция за учениците в София, Благоевград и Кюстендил

От понеделник, 28 януари, Столична РЗИ афишира грипна зараза на територията на област София-град . С писмо на шефа на СРЗИ се уведомява Регионалното ръководство по образованието София-град за основаване на организация за прекратяване на образователните занятия от 28.01.2019 година до 04.02.2019 година в това число.


От понеделник, 28 януари, РЗИ – Благоевград афишира грипна зараза на територията на област Благоевград . Изпратено е наставление до РУО – Благоевград за прекратяване на образователните занятия в учебните заведения на територията на региона за интервала от 28.01.2019 година до 01.02.2019 година в това число.

От понеделник, 28 януари, РЗИ – Кюстендил афишира грипна зараза на територията на област Кюстендил . Издадено е наставление на РУО – Кюстендил за краткотрайно прекратяване на образователните занятия във всички учебни заведения на територията на региона, считано от 28.01.2019 година до 01.02.2019 година в това число.
 В сезона на грипа: Какви рискове крие самолечението? В сезона на грипа: Какви рискове крие самолечението?
В сезона на грипа - самолечението крие рискове. Има някои комбинации от медикаменти, за които би трябвало да внимаваме - кои са те - вижте в идващия репо...

До второ разпореждане в трите области се преустановяват детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации.

Припомняме, че към днешна дата грипна зараза е оповестена на територията на следните области: Бургас, Варна, Видин, Добрич, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Силистра, Сливен, Смолян, Софийска област, Стара Загора, Хасково, Шумен, Ямбол, както и на територията на община Луковит. Отменена е грипната зараза на територията на област Перник .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР