От понеделник, 18 май, контрольорите в Столичния градски транспорт вече

...
От понеделник, 18 май, контрольорите в Столичния градски транспорт вече
Коментари Харесай

Връщат глобите в градския транспорт

От понеделник, 18 май, контрольорите в Столичния градски превоз към този момент няма да продават билети, а ще глобяват нередовните пасажери. Това се споделя в известие, оповестено от Центъра за градска подвижност в профила на сдружението в обществената мрежа Фейсбук.

От сдружението припомнят наложителните решения на общинския щаб и заповедта на кмета на Столичната община:

☑️  Водачите не престават да не продават билети и кабините им остават изолирани.

☑️  Качването и слизането през първата врата не е позволено.

☑️  В транспортните средства, съгласно тяхната техническа опция, няма да се пуска климатик при температурата под 25 градуса, за ограничение разпространяването на вируси.

☑️  От понеделник, 18 май, контрольорите към този момент няма да продават билети и ще извършват функционалността си на надзор по редовността на пасажерите. В този смисъл, всички пътуващи би трябвало авансово да са се снабдили с постоянен превозен документ.

☑️  Всички каси и пунктове на ЦГМ, както и на търговсите сътрудници на сдружението, и онлайн приложението за дневни карти MPASS, работят.

☑️  Всички пасажери, както и контрольорите, наложително би трябвало да имат маски в транспортните средства. На касите би трябвало да се съблюдава отдалеченост от 1,5 м.

☑️  Всички транспортни средства, както и офиси на ЦГМ постоянно се дезинфекцират, оповестяват още от Центъра за градска подвижност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР