От помещения, оборудвани със системи за осветление, отопление, поливане и

...
От помещения, оборудвани със системи за осветление, отопление, поливане и
Коментари Харесай

Полицията В Шумен Нахлу В Съмнителна Къща, Джакпот! Това, Което Откриха Надмина И Най-Смелите Им Очаквания! Ето Снимки!

От пространства, оборудвани със системи за осветяване, отопление, поливане и вентилиране, са конфискувани растения в друг етап на напредък.

Акцията е извършена под контрол на прокурор от окръжната прокуратура в регионалния град. В хода на реализацията, през вчерашния ден по обяд, в парцел на 58-годишния Д.И. от Шумен служители на реда разкрили три пространства за развъждане на марихуана, като в две от тях системите за осветяване, отопление, поливане и вентилиране били в работен режим.

Открити са общо 223 растения, засадени в пластмасови саксии. В откритите в една от стаите 78 саксии растенията били в друг етап на напредък - с височина сред 100 и 130 сантиметра.

Съседно помещение било пригодено за развъждане на марихуана, обзаведено по същия метод с високотехнологично съоръжение – лампи за нагряване, вентилация и химикали, които подпомагали растежа на насажденията. Там са открити 145 саксии с разсад с друга величина.

При претърсването са открити и конфискувани и 101 къса саморъчно свити цигари и към 100 грама суха листна тревна маса, наподобяваща тютюн, която следва да бъде лабораторно изследвана.



Цялото съоръжение за развъждане на дрогата - климатични системи, уреди за надзор на температурата и влажността на въздуха в пространствата, системите за напояване, колектори, осветяване и наличната дрога са конфискувани.

За период до 24 часа в районно управление (на МВР) - Шумен е арестуван 58-годишният Д.И. Образувано е досъдебно произвеждане.

Работата по документиране на закононарушението продължава под управлението на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура - Шумен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР