От полунощ влязоха в сила новите мерки за борба с

...
От полунощ влязоха в сила новите мерки за борба с
Коментари Харесай

Градските КПП засега работят в предупредителен режим

От среднощ влязоха в действие новите ограничения за битка с разпространяването на ковид, които включват определяне на контролно-пропускателни пунктове (КПП) на изходите на всички областни  градове. 

Според кореспондентката на Българска национална телевизия във Варна - на изходите от града полицията към момента е единствено в " сигнален режим ".

На вход/изходите при Бургас са се образували големи опашки с леки, товарни коли и рейсове. Екипи на КАТ, оборудвани с маски и ръкавици, управляват колите на изхода на града. Властите ревизират дали пътуващите имат основателна причина да влязат или излязат от Бургас, към който има общо 10 контролно-пропусквателен пункт. 

В Благоевград също към този момент има пунктове, като на този стадий се пропущат товарни коли и рейсове. Напускащите по работа Благоевградска област се предизвестяват да си извадят бележки от работодателите. Досега никой не е върнат, оповестява БГНЕС, като акцентира, че ив Благоевград въведените ограничения към момента са с сигнален темперамент.

Например в местността Полигона се стопират единствено влизащите в Благоевград леки коли, пътуващите в тях се предизвестяват, че до вторник би трябвало да се снабдят с бележки от работодателите, че работят в регионалния град. 

Що се отнася до благоевградския парк " Бачиново " - той не е затворен, на входа му, както и на алеята, водеща към него, няма полиция. В вътре се разхождат се хора, множеството с кучета.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР