От полицията във Враца съобщиха къде в областта са станали

...
От полицията във Враца съобщиха къде в областта са станали
Коментари Харесай

Ето къде във Врачанско стават най-много престъпления

От полицията във Враца оповестиха къде в региона са станали най-вече закононарушения през миналия месец.
По данни на Министерство на вътрешните работи, през юни записаните заявителски материали за престъпни закононарушения, по общини на територията на област Враца, са както следва: община Борован – 5 бр., община Бяла Слатина - 60 бр., община Враца – 70 бр., община Козлодуй – 29 бр., община Криводол - 9 бр., община Мездра – 35 бр., община Мизия - 13 бр., община Оряхово – 15 бр., община Роман – 18 бр. и община Хайредин – 7 бр.
По отношение на броя на записаните заявителски материали за закононарушения срещу собствеността, от началото на годината до края на юни се регистрира централизация на такива закононарушения на територията на селските региони, както следва: на територията на районното ръководство във Враца, в община Криводол - в селата Ракево и Лесура, а в община Враца - в село Три кладенци; на територията на РУ-Бяла Слатина, в община Борован - в село Борован, а в община Бяла Слатина – в селата Попица, Габаре, Търнава и Търнак.
На територията на районното ръководство в Козлодуй, в общ. Козлодуй – в селата Гложене и Бутан, в община Хайредин – в село Рогозен.
На територията на районното ръководство в Оряхово, в община Оряхово – село Селановци, в общ. Мизия – в селата Крушовица и Софрониево.
На територията на районното ръководство в Мездра – в село Долна Кремена, а в обсега на районното ръководство в Роман – в село Камено поле.
През миналия месец общо на територията на обитаемоте места от общините на област Враца, са извършени 71 профилирани полицейски интервенции за противопоставяне на стандартната престъпност, а предизвестените лица са 658.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР