От полицията потвърдиха информацията на агенция BulNews за катастрофата със

...
От полицията потвърдиха информацията на агенция BulNews за катастрофата със
Коментари Харесай

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата със сина на Николай Аврамски

От полицията потвърдиха информацията на организация BulNews за злополуката със сина на някогашния началник на ДАИ-Враца Николай Аврамски - Мартин. Припомняме, че младежът бе затрит през вчерашния ден от „ Мерцедес “, минал на алено.
Инцидентът стана към 14.30 часа на кръстовището на влизане в жилищен комплекс „ Дъбника “, до кафене „ The Face”. Мартин Аврамски карал образователна кола на фамилната автошкола „ Дани Кар “. Той идвал откъм Комплекса и продължавал напряко. В този миг откъм Оряховско шосе идвал „ Мерцедес “ с врачанска регистрация, който продължавал в посока КАТ и натресъл образователния „ Опел “
При конфликта е потърпевшо младо момиче на 15 години. То е пътувало в „ Мерцедес “-а и се оплакало от болки в корема. Девойката била откарана с кола за спешна помощ към врачанската болница за обзор.
И двамата водачи твърдели, че са минали на зелен светофар. Изпратеният на мястото екип на полицията обаче изискал записите от охранителните камери в близкото кафене. От тях станало ясно, че отговорен за злополуката е водачът на „ Мерцедес “-а.
Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са негативни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР