От почти два месеца Александра Петканова реши да поднови профила

...
От почти два месеца Александра Петканова реши да поднови профила
Коментари Харесай

В дома на семейство Петканови

От съвсем два месеца Александра Петканова реши да възобнови профила си в YouTube, където качва най-различни клипчета. Така станахме очевидци на първата ѝ ария, която имаше подигравателен темперамент - " Тест ".
 Александра Петканова, една подигравка и първата й ария
Александра Петканова с първа ария

Какво е новото й начинание

В различен клип пък проследихме историята на бременността ѝ, от която научихме някои забавни детайлности. Александра обаче няма никакво желание да ни оставя да скучаем. Поредното видео в канала ѝ ни дава опцията да надникнем в дома ѝ.

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на Мар 21, 2019 в 8:16 PDT

Даниел Петканов влиза в ролята на оператор, Александра - на гид, а дребният Габриел е в кадър съвсем от самото начало. Всичко стартира от входната врата и шегата, че цветът ѝ, който е жълт, е съгласуван с този на количката на дребния Габриел, както и на маратонките на Даниел.
 Семейство Петканови, Александра Петканова и историята на бременноста ѝ
Александра Петканова и историята на бременността ѝ

Колко кг е качила и други детайлности

Разходката из дома на семейство Петканови потегля от банята за посетители, в която жълтото още веднъж доминира. След това се стопираме в холната част, където има доста забавни неща, измежду които и възглавници с котки. Това обаче не са елементарни котки, тъй като наподобяват на известни персони.
 Семейство Петканови, Александра Петканова и смяната ѝ два месеца след раждането
Александра Петканова и смяната ѝ два месеца след раждането

Какво е съумяла да реализира

Правят усещане и многото шарени фигурки, които Даниел и Александра обожават. Следва кухнята и изобщо не сме сюрпризирани, че и тя е... жълта. С това завършва и първата част от гостуването, тъй като ще има различен клип, в който ще ни покажат останалата част от вкъщи си, а ние нямаме самообладание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР