От пловдивския Локомотив благодариха на верните си фенове след мача

...
От пловдивския Локомотив благодариха на верните си фенове след мача
Коментари Харесай

От Локомотив благодариха на феновете си за невероятната подкрепа

От пловдивския Локомотив благодариха на правилните си почитатели след мача с Тотнъм. Двубоят се игра пред празни трибуни поради противоепидемиологичните ограничения, само че феновете бяха на метри от стадиона и футболистите усещаха поддръжката на своите последователи. Ето какво написаха от клуба:

" Уважаеми локомотивци,

Измина следващата европейска вечер, изпълнена с доста страсти и безредици. Вечер, в която Локомотив накара целия свят да приказва за извънредно мощното и почтено показване на момчетата на Бруно Акрапович. " Черно-белите " оставиха сърцата и душата си на терена и накараха всички да мечтаят в отстраняването на Тотнъм.

Историческата среща за Пловдив се игра пред празни трибуни, само че почитателите на Локомотив направиха всичко да са допустимо най-близо до тима, а играчите да усетят невероятната поддръжка на своите последователи.

Локомотив отпадна от Лига Европа с гордо вдигната глава, само че ние сме сигурни, че напълно скоро предстоят нови паметни мачове на европейската сцена и доста позитивни страсти, които ще могат да бъдат споделени на стадиона пред цялостните до краен лимит трибуни на " Лаута ".

Цял свят разбра и видя неповторимата поддръжка на почитателите на Локомотив към своите любимци.

Благодарим ви! Заедно можем доста! ".
 Тотнъм победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 като посетител в Лига Европа
Локомотив (Пловдив) се бори, само че отпадна от Тотнъм с високо вдигната глава

" Шпорите " се постановиха с 2:1 над " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР