от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните

...
от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните
Коментари Харесай

Камери заснели срещите на задържания полицейски шеф от Пловдив с ало измамниците

 Задържаният полицейски началник от Пловдив Стоян Павлов Снимка: Илия Стоянов  Задържаният полицейски началник от Пловдив Стоян Павлов Снимка: Илия Стоянов  Задържаният полицейски началник от Пловдив Стоян Павлов Снимка: Илия Стоянов  Задържаният полицейски началник от Пловдив Стоян Павлов Снимка: Илия Стоянов
от Пловдив Стоян Павлов е провеждал многократни срещи с телефонните измамници. Една от тях е била на автомивка в града, другите две пред постройката на Трето районно ръководство, където той е работел.

Срещите са снимани от видеокамери. На записите се вижда по какъв начин по време на втората среща те му дават рушвет от 300 лева Парите били пъхнати в цигарена кутия.

Стоян Павлов е застрашен от 3 до 10 година затвор. Съдът в Пловдив гледа през днешния ден мярката му, като прокуратурата упорства той да бъде арестуван за непрекъснато под стража.

Заместник-началникът на Трето районно ръководство Стоян Павлов бе упрекнат във взимане на рушвет от 300 лв.. Парите са му били дадени от ало-измамници, които ги взели от стара жена. Те съумели да я накарат да хвърли през терасата 1300 лв.. Прокуратурата стигнала до полицейския началник инцидентно, откакто подслушвала телефоните на групата измамници с техните шефове в Румъния.

Прокуратурата разполага с данни, че служителят на реда е покровителствал лъжливата група, която от началото на септември е съумяла да вземе от наивни хора близо 180 000 лв..

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР