От ПФК "Ботев" /Враца/ организираха благотворителна инициатива в помощ на

...
От ПФК "Ботев" /Враца/ организираха благотворителна инициатива в помощ на
Коментари Харесай

ПФК Ботев /Враца организира благотворителна инициатива за лечението на млада майка

От ПФК "Ботев " /Враца/ проведоха благотворителна самодейност в помощ на млада майка, научи организация BulNews.
Катрин се бори с диагнозата "множествена склероза " и ориста ѝ е в ръцете на всеки един от нас. За задачата са нужни 55 000 евро за лекуване в Катедрата по хематология и клетъчна терапия при Националния хирургичен център "Пирогов " в Москва. Те са с дълготраен опит в лекуването на заболели от множествена склероза. Сумата е непостижима за фамилията на Катрин. Тя е млада, лъчезарна и прелестна майка на 6-годишния Кристиян.
Нашата задача е да дадем опция на това ужасно момиче да води пълностоен живот и да бъде до сина си в най-важните моменти от неговото израстване, написаха от футболния клуб. За задачата от "Ботев " /Враца " оповестиха на търг публична , както и доста други продукти.

Условия:
Търгът ще продължи до 23.59 часа в неделя (21.08.2022 г.) Началните цени на продуктите определяте вие. Наддаването се реализира чрез коментар под фотографията на съответния продукт. Анонимно наддаване е разрешено посредством персонално известие до мен, което ще обявявам като коментар от мое име. След приключване на периода ще се свържа с предложилия най-високата сума. За да получите продукта е належащо да предоставите платежно разпореждане до дарителската сметка на акцията:
 ✔️ Обединена българска банка АД
BG47UBBS80021035256550
BIC КОД: UBBSBGSF
В изгода на Катрин Енчева Йоргова


Предаването на продуктите може да бъде персонално или посредством пощальон за сметка на донора.
"Благодаря на всички наши спортисти, които за следващ път потвърдиха, че имат големи сърца. Те с подготвеност се включиха в нашата акция, подариха скъпи персонални предмети, в това число такива с голяма сантиментална стойност за тях ", допълниха от ПФК "Ботев Враца ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР