От петък Пловдив е Hills of RockАко на първото издание

...
От петък Пловдив е Hills of RockАко на първото издание
Коментари Харесай

От петък Пловдив е Hills of Rock
Ако на първото издание на фе

От петък Пловдив е Hills of Rock
Ако на първото издание на фестивала Hills of rock предходната година участваха 25 000 фенове, то тази година предстоящата численост е 60 000, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Пловдив.

Оживено се търсят стаи в хотели или квартири, хора от цялата страна и от чужбина идват в Пловдив този уикенд, с цел да участват на мега събитието. Фестивалът ще се организира от 20 до 22 юли на Гребната база, където към този момент се строи цялостен дребен град, а кулминационната точка и огромната притегателна за всички фенове на рока е концертът на Iron Maiden в неделя. Три са сцените, на които ще свирят общо 50 групи, едната е доста огромна, ще има големи екрани, а в случай че през първите два дни концертите ще вървят редом и на трите подиуми, то в неделя вечерта единствено тя ще бъде център на вниманието. Сцената към този момент се инсталира, детайлите са докарани от Унгария с 15 тира. Тя е дълга 25 метра, дълбока 15, а осветлението, което е на Iron Maiden, през днешния ден е на митницата в 9 тира. То ще бъде предоставено за осъществяванията на всичките три дни на фестивала.

На терена на стадион "Пловдив", който е в непосредствена непосредственост, са сложени шатри, които ще служат на изпълнителите- гримьорни, масажни стаи, бюфет. Там ще има и две кухни, една за основните актьори, другата- за второстепенните, изясни през днешния ден на брифинг Иван Несторов- Амебата, уредник на събитието. В трите дни десетте входа за фенове ще бъдат отворени в 16.30 часа. Има няколко типа билети- за един ден, за два, за трите общо. Всеки фен против билета си ще получава гривна с цвят, който го отпраща в избран бранш и карта за заплащане, която може да зареди на място и с която може да купува както сувенири на групите, по този начин и питиета и храна вътре в зоната на фестивала. Специална сцена ще работи и след полунощ- Hills of bass, за нея се продават обособени билети, а осъществяванията там не престават до 5 ч сутринта.

Специално за фестивала се построява къмпинг с опция за 250 двойни палатки, който ще бъде оборудван с душ и тоалетни. Заради упования огромен напор от хора от другаде, бул. "Копривщица" и част от бул."Шести септември" ще бъдат затворени за придвижване и ще служат за паркинг.

Около 600 души е екипът, подготвящ всички детайли от прекарването, предстоящо с толкоз огромен интерес. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР