От пет дни спасените от разградския зоопарк лъвчета Терез и

...
От пет дни спасените от разградския зоопарк лъвчета Терез и
Коментари Харесай

Как живеят Терез и Масуд в Холандия

От пет дни избавените от разградския зоопарк лъвчета Терез и Масуд са в новия си дом в Холандия.

Те са най-малко трето потомство близкородствено отглеждане и имат увреждания, само че в този момент получават профилирани грижи и непрекъснат медицински надзор.

„ Ние се грижим за огромни котки със специфични потребности. Животните тук са от зоопаркове, от частни сбирки, от циркове и всички имат проблеми – може да са медицински, може и да са психични, това са травмирани животни “, споделя шефът на центъра Симоне Шулц.

Всеки ден хората във „ Фелида “ обогатяват средата, в която живеят огромните котки, с цел да им оказват помощ да се усещат добре.

„ Идеята е да им помогнем да демонстрират естествено държание, което е мъчно в плен, тъй като те тук не ловуват, да вземем за пример “, споделя гледачът Джуно ван Зон.

Когато времето се затопли Терез и Масуд ще стартират да излизат във външно ограждение, което е квалифицирано особено за тях. -->

Какво съставлява центърът за огромни котки „ Фелида “ на интернационалната организация „ Четири лапи “ описват Марина Евгениева и операторът Иван Филчев довечера в „ bTV Репортерите “. Гледайте кино лентата им незабавно след централната емисия вести.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР