От Патриотичното обединение не можем и не бива да заявяваме

...
От Патриотичното обединение не можем и не бива да заявяваме
Коментари Харесай

Явор Нотев: Сидеров няма претенции към поста на Валери Симеонов

От Патриотичното обединяване не можем и не трябва да заявяваме като цена за продължение на присъединяване ни в ръководството броят и разпределението на вицепремиерските постове. Това е несериозно и недалновидно. Това съобщи в ефира на БНР Явор Нотев от „ Атака “ и зам.-председател на Народното събрание.

„ Тези митинги и претенции, които могат да се обобщят към претенцията „ Не мога повече по този начин “ и „ Смяна на системата “, то в последна сметка всички тези апели намират отговор в от дълго време сложени съществени разбирания на водача на „ Атака “ за смяна на стандарта на живот в страната, в това число с негови претенции, които бяха изрично и от болшинството отхвърлени за увеличение приходите на хората, увеличение на заплащането на почасовата ставка и за увеличение на заплатата до най-малко междинната минимална заплата за Европа. И нарастването на пенсиите, и на заплатите бяха коментирани като недостижима цел и нереалистична. Сега виждаме, че българите не желаят да живеят със стандарта, който им отреждат по-ниските приходи и те се трансформират в извънреден проблем “, разяснява Нотев.

,,Волен Сидеров не претендира за вицепремиерския пост на Валери Симеонов'', безапелационен беше Нотев.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов счита, че Волен Сидеров би трябвало да потърси своята персонална отговорност за спада на доверието към Патриотите.

„ Ние от самото начало сме се опитвали да работим, предложили сме хрумвания в Народното събрание, защитавали сме ги. Като изключим нашето присъединяване, през останалото време занимавахме обществеността със кавги и беше безусловно разумно да се стигне до тук. Наистина имаме фундаментален диалог – по какъв начин продължаваме и въобще продължаваме ли дружно, можем ли да се обединим към тези цели, които са ни събрали, и най-важното – можем ли да ги осъществяваме. Аз не виждам през последните месеци ние действително да работим дружно “, показа Веселинов.

Представителят на Вътрешна македонска революционна организация изрази вяра трите партии да бъдат дружно на европейските избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР