От първостепенна важност за бързата диагноза и започване на лечение

...
От първостепенна важност за бързата диагноза и започване на лечение
Коментари Харесай

Болни от рак разказаха за симптомите, на които не са обърнали внимание веднага

От първостепенна значимост за бързата диагноза и започване на лекуване при заболяването рак са тъкмо тези първи сигнали, които подсказват, че раковите кафези нападат, написа zdrave.to.

С течение на времето се появяват и други, само че до тогава към този момент е нужно да сте посетили доктор и да сте се осведомили за главните характерности на болестта.

Основни или първоначални признаци на онкологиите не се срещат във всички случаи на рак и могат да бъдат общи за други болести. Независимо от това, би трябвало наложително да се консултирате с доктор, тъй че той да ви прегледа и направи нужните проучвания. 
Ето за какво би трябвало да сте добре осведомени кои са първите признаци на рисковото заболяване. Информация от първа ръка по тематиката дават пациенти с ракови болести.
Така да вземем за пример заболели от рак на мозъка са посочили признаците, на които в началото не са обърнали внимание. Изследването на експертите от Кралския лицей в Лондон е оповестено в сп. PLOS One

Така да вземем за пример, пациентите не са обърнали никакво внимание на:

- проблеми с паметта и загуба на равновесие (те считали, че това са признаци на старостта, а някои даже се тормозили, че лекарите няма да схванат безпокойствието им;

- дневен сън;

- чувство, като че ли ми се заплита езика;

- мощна умора;

- възприятие дежавю;

- други симптоми, които не са били непрекъснати, само че от време на време се повтаряли. 
Освен това, някои не желали да безпокоят лекарите " за дреболии ". В резултат много пациенти се оказали в болничното заведение, чак когато вече имали съмнения, че ще бъдат повалени от инсулт, деменция или утежняване на зрението. Едва тогава ставало ясно, че са жертви на онкологични болести.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР