От първия сезон на Истински детектив изминаха повече от пет

...
От първия сезон на Истински детектив изминаха повече от пет
Коментари Харесай

Александра Дадарио, Истински детектив и притесненията на актрисата да се снима без дрехи в първия сезон

От първия сезон на " Истински детектив " изминаха повече от пет години, само че към момента ни е в съзнанието.

Играта на Матю Макконъхи и Уди Харелсън беше повече от впечатляваща. Нещо, което умерено можем да кажем и за режисирането на Кари Фукунага.

Като видни ценители на женската хубост във всичките ѝ аспекти пред очите ни към момента е и сцената, в която Александра Дадарио и Уди Харелсън се разгорещяват.

Въпреки че измина толкоз време, The Hollywood Reporter са решили да ѝ зададат въпрос по отношение на " Истински детектив ". Дадарио споделя, че по това време (2014 г.) кариерата ѝ е била в застой и обезверено се е нуждаела от нова роля.

А когато тази роля е в сериал с артисти като Макконъхи и Харелсън, още по-добре. Актрисата споделя, че се е борила за ролята си, въпреки че тя не е измежду основните.

Относно сцената, с която постоянно ще свързваме първия сезон, Александра Дадарио споделя, че се е страхувала да се съблече пред камерите, само че е поела този риск, тъй като си е давала сметка каква опция ѝ се открива.

Дадарио е откровена, че не е осъзнавала, че присъединяване ѝ (във всички аспекти) в сериала ще повлияе толкоз добре на кариерата ѝ. Ако ние имахме нейното тяло, без да се замисляме, бихме скочили голи в прегръдките на Уди Харелсън (шегичка). /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР