От първия ден и от първата точка ние започваме с

...
От първия ден и от първата точка ние започваме с
Коментари Харесай

Волен Сидеров се оплака, че в СОС се гласуват пари, които не е ясно къде отиват

От първия ден и от първата точка ние започваме с гласоподаване на пари, които не е ясно къде отиват. Това сподели водачът на "Атака " и общински консултант Волен Сидеров пред публицисти по време на съвещание на Столичния общински съвет. „ Всъщност в този момент ни предложиха да гласуваме 580 хиляди лв., които в отчета не е разказано, че ще отидат за ремонт на спешен център „ Вяра, Надежда и Любов ". В решението се споделя да се даде в размер на 580 хиляди. Няма за коя компания, няма за какъв ремонт ", изясни Сидеров.

„ Сега в залата разбрахме, че ще отидат за пари за ремонт на инфраструктура на постройката, която била общинска. Коя компания ще извърши този ремонт, за какъв брой, по какъв начин ще се дефинира тази цена - няма отговор. От първия ден и от първата точка ние започваме с гласоподаване на пари, които не е ясно къде отиват ", сподели още той.

По думите му всичко това е завоалирано в доста сърцераздирателна пелена, че става дума за грижа за деца. Сидеров посочи, че никой няма срещу грижата за деца, единствено че тук се отпускат пари за една компания. "Те не отиват при децата тези пари. Те няма да видят и стотинка. Тези пари ще отидат в някаква компания. Това е единствено една дребна част ", уточни той.

Лидерът на "Атака " добави, че следват други гласувания, в които на общинските съветници ще бъде препоръчана план-сметка за чистотата в София. Става дума за 217 милиона, които отиват за непорочност. "На кои компании, на какво съображение толкоз доста пари - в отчета няма обосновка ", сподели още Сидеров.

По-рано пред Българска национална телевизия Волен Сидеров разгласи, че ще провежда митинги против желанието на кметицата Йорданка Фандъкова и част от Общинския съвет да подвигат налога върху остарели коли. Това щяло да засегне 300-400 хиляди души, а част от колите им имат газова уредба и не замърсяват въздуха. Според Сидеров това е недомислено решение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР