От първите си дни юли внася напрежение във въздуха. Световният

...
От първите си дни юли внася напрежение във въздуха. Световният
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 9 юли

От първите си дни юли внася напрежение във въздуха. Световният климат се управлява от планетарни констелации, напоени с нападателни трептения.

Хората са раздразнителни, неспокойни. Първопричината виждам в държанието на Марс. Сега той е в директен допир, в конфликт, с силите на Уран.

От една страна, в бизнес делата и във връзка с професионалните начинания ще демонстрираме податливост към целеустремено гонене на резултати. Готови сме да яхнем тази вълна. И преди да се усетим, ще сме поели по неверния път с несъответствуващите средства към сериозните неприятности.

През дните от 3 до 6 юли е редно да заобикаляме: своеволните решения, неуравновесеното държание, непоносимост към рестриктивните мерки, показани под формата на разпореждания, правила, закони.

Овен – Вашите мощни дни са 6 -8 юли. Помага ви се да си развържете езика тъкмо тогава, когато е належащо, както и да отделите време за диалози и полемики. Те ви носят освен информация, само че и ви дават преднина пред конкуренцията.

Телец – Намерете своя метод за разтоварване. Напрежението ще ви посети, без значение от вашия опит да превъзмогнете събитията с отсрочване на решения и дейности. Предложението ми е да спортувате, да сте физически дейни.

Близнаци – Вашият юли стартира хармонично. Така ще е до 6-ти. Не губете време, а се потопете във водите на ваканционното въодушевление. На 7-9 юли попадате в центъра на всевъзможни начинания или мероприятия с публичен темперамент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР